AboutUs 300x200 - Om oss

Vårt hemland är bebott av fantastiska medborgare som verkligen bryr sig om utvecklingarna i vårt lands politik.

Medan Sverige är känt för fantastisk och vacker natur, liksom vår livsstil och folktro, finns det mycket mer i vår nation än så, och med den situation som vi nu upplever dag efter dag, är det den bästa tidpunkten för en plats där vi kan lära oss mer om vårt land.

Men innan jag fortsätter, låt mig först presentera mig. Jag heter Hadi Fransson, och jag är skapare av Enpartistaten. Enpartistaten fungerar som en informativ blogg som bara har ett uppdrag, och det är att prata om och lära sig mer om de mest relevanta nyheterna i vårt land, liksom de mycket viktiga aktuella händelserna i vårt land.

Enpartistaten är inte bara otroligt användbar för oss som vill hålla oss uppdaterade om händelserna i vår nation.

Men det är också otroligt praktiskt för alla som vill lära sig mer om vårt land och nyheterna om det. Det är ett av de bästa användningsområden som Enpartistaten har på internet, och också en av de kompromisser som verkligen lyser, eftersom vårt nöje är att informera alla som är intresserade av Sverige.

Och med många viktiga händelser, som Sveriges riksdagsval, eller politiska rörelser som tycks vara väldigt viktiga för många, är vårt uppdrag att rapportera nyheterna så som de är, utan censur eller någon form av styrning.

Vår kompromiss kommer alltid att vara att ta reda på de viktiga fakta om vad som händer nu i Sverige.

Därför är vi mer än beredda att servera nyheterna som de är, och vi är alltid de första att täcka en händelse med alla detaljer, så våra läsare kan lära sig allt om vad som händer just nu och utan någon censur eller någon typ av modifiering, vår avsikt är alltid att vara ärliga och professionella med våra läsare.

Och för det är vi mer än stolta över att vara Enpartistaten, en blogg som levererar de svenska nyheterna som de är.